Αποστολή με Γενική Ταχυδρομική Courier στον χώρο σας.
Οι αποστολές των παραγγελιών με Courier πραγματοποιούνται καθημερινά (τις εργάσιμες ημέρες) εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και η παράδοση γίνεται συνήθως σε 1~2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής τις παραγγελίας σας. (ανάλογα με την διεύθυνση αποστολής)
Ενδεικτικά αναφέρουμε πως τα έξοδα μεταφοράς για αποστολές βάρους έως 2 κιλά είναι 4,50€ ενώ το κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1.00€.

Αποστολή μεγάλων δεμάτων με πρακτορείο μεταφορών.
Θέλοντας να εξυπηρετήσoυμε τους πελάτες μας, στις καλύτερες δυνατές τιμές, προτείνουμε για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους (απο 10 κιλά και άνω), την αποστολή των παραγγελιών με πρακτορείο μεταφορών.  Επιβαρύνεστε το κόστος της μεταφοράς, το οποίο πληρώνετε κατά την παράδοση του εμπορεύματος. Η παραγγελία σας μπορεί να παραδοθεί και στον χώρο σας από την μεταφορική, κατόπιν συνεννόησης.
Δυστυχώς στην περίπτωση αυτή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η πληρωμή με αντικαταβολή.
Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν τραπεζικό λογαριασμό μας ή μέσω πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας.

Παραλαβή από το κατάστημα μας.
Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από κατάστημα μας στην 28ης Οκτωβρίου 146 Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη, χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής.
Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει, κατά την υποβολή της παραγγελίας, να επιλέξετε σαν τρόπο αποστολής “Παραλαβή από το κατάστημα”.
Αμέσως μετά την λήψη της παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα καθώς και τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων.