Πως να τυπώσετε αγιογραφία σε ξύλο

Back to Νέα

Εκτυπώστε απ’ ευθείας σε κάθε επιφάνεια

Οι εκτυπωτές UV έχουν σχεδιαστεί για να εκτυπώνουν σε επίπεδα άκαμπτα και εύκαμπτα υλικά. Τα χρώματα, αμέσως μετά την εκτύπωση, ξεραίνονται στην επιφάνεια εκτύπωσης, είτε αυτή είναι ξύλο, ακρυλικό, πλεξιγκλάς, PVC, δέρμα, γυαλί, κρύσταλλο, κεραμικό, λάστιχο, αλουμίνιο, χαλκός, μπρούτζος κ.α. Είναι ιδανικοί για εκτύπωση σε είδη δώρων, διαφημιστικά giveaways, εκτύπωση σε μπάλες του γκόλφ, εκτύπωση σε μετάλια και πλακέτες, εκτύπωση σε PCB ηλεκτρονικές πλακέτες, βιομηχανικές σημάνσεις, μικρές πινακίδες σήμανσης, σημάνσεις χώρων, θήκες κινητών, διακόσμηση εσωτερικού χώρου κ.α. Το σύστημα μελανιών που χρησιμοποιείται είναι βασισμένο σε εξελιγμένη τεχνολογία UV curing.

εκτυπωτής αγιογραφίας σε ξύλο
εκτυπωτής αγιογραφίας σε ξύλο

Ανάγλυφη εκτύπωση σε όλα τα υλικά

Η τεχνολογία εκτύπωσης LED UV μπορεί να τυπώσει “ανάγλυφα” επάνω στο υλικό, δίνοντας έτσι και το αίσθημα της αφής στην εκτύπωση. Αποκτήστε και εσείς την δυνατότητα να εκτυπώσετε κινητά και θήκες κινητών με ανάγλυφη εκτύπωση.

εκτυπωτής αγιογραφίας σε ξύλο
εκτυπωτής αγιογραφίας σε ξύλο

Υπερυψηλή ανάλυση εκτύπωσης 2880 dpi

Εκτυπώστε με την μέγιστη λεπτομέρεια μικρά γράμματα και εξαιρετικές λεπτομέρειες φωτογραφίας με ανάλυση έως 2880 dpi και μέγεθος σταγόνας μελανιού 1.5pl


Εκτύπωση λευκού χρώματος

Ο εκτυπωτής Artis 2100U μπορεί να εκτυπώσει σε αντικείμενα σκούρα και διαφανή με λευκό χρώμα.


Καλούπια τοποθέτησης ανάλογα με τις ανάγκες σας

Τα καλούπια (jigs), σας δίνουν την δυνατότητα τοποθέτησης στην επιφάνεια εκτύπωσης, πολλών αντικειμένων για εκτύπωση ταυτόχρονα. Η εταιρία μας, σας προσφέρει εξτρά, έτοιμα καλούπια για γνωστά υλικά και δυνατότητα κατασκευής καλουπιού για τις ανάγκες σας. Κινηθήτε με ευελιξία στην πλέον δύσκολη αγορά και προσφέρετε στους πελάτες σας, από ένα έως χιλιάδες κομμάτια.


Κοινοποιήστε στο

Comments (47)

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to Νέα